Meet the Committee: Quinten van der Nat

(Redactielid)

Door: Quinten van der Nat

Waerde,

Mijn naam is Quinten van der Nat. Ik ben achttien jaar oud en eerstejaars rechtenstudent. Afgelopen jaar heb ik een hbo-opleiding International Business gevolgd, en ben na mijn propedeuse doorgestroomd naar de universiteit. Dit jaar zal ik aan de slag gaan binnen de Redactie Commissie. Ik ben erg enthousiast om mijn interesse in de journalistiek en het recht op deze manier in de praktijk te brengen.

Ik kom uit Barendrecht en woon daar nog steeds, maar ik bevind mij tussen het studeren en sporten door het merendeel van de tijd in Rotterdam, waar ik naast de JFR ook actief lid ben van de studentenvereniging S.S.R.-R. Gezien dit de eerste paar maanden van mijn studentenleven zijn, ben ik het allemaal nog enigszins aan het uitzoeken, wat geregeld resulteert in (iets te) gezellige avonden.

Vanaf December 2019 tot januari 2021 heb ik me beziggehouden met ‘The Quinn Podcast’. Ik was toentertijd erg geïnteresseerd in het ondernemerschap en de beste manier om hierover te leren leek mij door in gesprek te gaan met mensen die hier in de praktijk succesvol mee waren. In totaal heb ik 77 ondernemers geïnterviewd, 400.000 mensen bereikt, zijn we de #4 ondernemerschap podcast van Nederland geworden en heb ik mijn interesse in het schrijven van artikelen ontdekt.

Ik koester de positieve verwachting deze passie en ervaring in te kunnen brengen in mijn artikelen bij de Redactie Commissie en ik ben erg benieuwd welke bijzondere en memorabele ervaringen ik dit jaar bij de JFR op mag gaan doen.

Groet,

Quinten van der Nat